Recomand sistemul de supraveghere PNI PTZ1200

0
25

Un sistem destul de bun de buget vine la pachet cu, cabluri cele 4 camere si DVR-ul, dar daca ai distanta mai mare unde vrei sa pui camerele te costa un cablu bun daca vrei cumperi doar la rola de 100 de metri care are in el si alimentarea, plus mufele BCN pasive si bineinteles mufele pentru alimentare separat si cablul HDMI daca il legi si la un televizor sau poti sa il legi si la un monitor de calculator.

Eu am montat in acest sistem un hard de 2 terra de la Seagate SkyHawk, am montat 4 camere si am consumat peste 140 de metri de cablu UTP dar se merita filmeaza simultan in format FULL HD, mai am ceva media player pe Android de la PNI si pot sa zic ca functioneaza de ceva ani buni foarte bine.

Dupa ce ti-ai pus sistemul sa fie functionabil parerea mea ii sa iti cumperi un racitor pe care sta laptopul cu minim 2-3 coolere si pui DVR-ul pe el si raceste si mai bine in spate are 2 USBuri si pui intr-un usb de acolo alimentarea de la racitor.

In cutie ai si alimentarea de la camere si un mouse care are cablul putin mai scurt dar ii bun de facut cateva setari si are si o telecomanda dar mai mult lucri cu mouseul decat cu telecomanda oricum.

Conectarea lui la net ai nevoie de un cablu ca sa iti ajunga in switch sau router dupa aia daca esti pe Android din Magazin Play downlodez aplicatia XMEye, iti faci cont la ei si stai conectat cu telefonul pe Wi-Fi-ul local pana iti gaseste prin aplicatie DVR-ul si la DVR scanezi un cod care iti este seria aparatului iti redenumesti aparatul cum vrei tu si dupa aia poti sa vizionezi streamurile live de pe camere la tine pe smartphone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.