DVB-I un nou standard la televizoare

0
220

Functionarea DVB-I va functiona alaturi de celelalte standarde ca si cum ar fi DVB-T2, DVB-C și DVB-S2.Organizația DVB analizează dacă există alte posibilități pentru abordarea acestei probleme tehnice a „scanării”. Oricum, cel puțin ar trebui evitat ca utilizatorii sa fie obligați să introducă manual un URL sau un IP.

În timp ce DVB-I va fi un standard echivalent DVB-S2/T2/C, dar cu difuzare prin internet, nu va fi limitat doar la capacitatea de difuzare. DVB-I va oferi radio-difuzorilor posibilități inedite de livrare prin IP, atât din punct de vedere tehnic, cât și comercial, scrie HDSatelit.com

In momentul de fata folosesc DVB-T2 si DVB-S2 si merg foarte bine nu mai ai nevoie de receiver pentru antena parabolica pentru ca ai in TV DVB-S2 si nu mai ai nevoie pentru o antena cum erau cele analogice are implementat televizorul in el DVB-T2.

Ideea ii foarte buna cu DVB-I pentru ca nu vei mai avea nevoie de acele smart boxuri cu sistem android pe ele prin DVB-I vei putea doar sa introduci adresa de URL al streamului daca este public sau pentru anumite posturi de radio care emit si in online cat si pentru un sistem IPTV care prevad un viitor foarte bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.