Review: Router wireless N450 TP-Link TL-WR1043N

0
112

Router wireless N450 TP-Link TL-WR1043N

De ce am ales un router TP-Link pentru ca sunt foarte rezistente din multe puncte de vedere, astazi am instalat la un amic si chiar ii foarte usor de setat si duce multe deviceuri, telefoane mobile, tablete, smart tvuri chiar si smartboxuri.

Da recunosc am de la ei dar de cand au observat ei ca eu folosesc mai mult net decat televiziune au cam oprit netu prin asa zisul router primit de la ei, de ce pentru ca ei au acces la respectivul router pentru ca au user de admin tie ti se da un user normal doar sa iti poti seta sa zicem alta parola wi-fi si sa iti redenumesti reteaua si sa ii poti da reset doar atat, userul de admin nu ti-l da ca sa poata sa fii cat mai supravegheat.

Modelul TL-WR1043N poate fi legat si la o imprimanta cu, care poti sa imprimi orice si prin reteaua Wi-fi daca ai unele documente salvate pe smartphoneuri.

Am observat ca in majoritatea apartamentelor din oras si din alte orase au montat routere cu gpon ZTE dar foarte foarte slabe la wi-fi mie sincer daca maine ar veni sa imi monteze asa ceva doar cu routerul meu nu imi doresc sa nu am admin la un serviciu de internet care ii platit la zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.