O parabolica simpla si buna pe vremuri cand providerul de cablu nu te baga in seama

0
487

Antena Satelit

Chiar ma uitam zilele trecute la cei de la UPC cate programe introduc pe banda rulanta, eu dupa ce DIGI a lansat Digi Cablu ma gandeam bun super o idee buna, o sa pot sa imi scot canalele vecinilor ce nu urmaresc si o sa imi bag alte pachete da pe saracia tot asa o ramas doar ca in loc sa ai decodoare din alea din anii 90s acuma iti codeaza cu, cartele si decodoare de cablu.

In fine la posturile din grila Digi chiar nu prea am la ce sa ma uit filme care tot se repeta pe posturile unde chiar nu gasesti publicitate, iar unde gasesti publicitate chiar nu ma uit, pentru ca am o vorba de ce sa ma uit la publicitatea unui post eu odata am platit cablul tv de ce sa ma mai uit la reclame.

Apropo si cum se fac lansari si teste pe majoritatea satelitilor teste in emisii 4K care noi nu vom visa inca pe cablu pentru ca nici DIGI nu are atata banda ca sa duca un post in 4K daramite sa mai introduca posturi noi in format HD.

Iar daca ai un TV decent in 4K ai posturi FTA pe majoritatea satelitilor, cu o montura LNB ( cu 4 iesiri pt. 4 televizioare pe la vreo 55 de RON ), 1 receiver odata pentru posturile FTA in HD si chiar 4 K gasesti si second hand si noi intre 200 si 400 de RON, iar un lighean de 90 diametru maxim 70 de lei inca vedem in FTA dar cu timpul mai poti pune si un alt receiver la alt tv, la noi ii lenea aia mare dupa ce sa fac asta pentru ca oricum nu ma intereseaza atatea cabluri mai bine raman unde raman sincer din ce posturi avem din RO la 2 ma uit atat.

Si mai ramane acu cand vrei sa vezi un serial bun din cand in cand merge Netflix nu vreau sa fac reclama dar is chiar buni si chiar au acaparat o frumoasa piata din Romania si chiar ma bucur pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.