Intre 2018-2021 Champions League si Europa League la Digi Sport, Telekom Sport si Look TV

0
191

Champions League si Europa League

Telespectatorii români vor putea viziona meciurile din Champions League și Europa League la Digisport și Telekom Sport. De asemenea, și televiziunile Look Tv și Look Plus vor transmite unele partide din aceste două competiții de fotbal.

În conformitate cu principiile stabilite de Comisia Europeană privind UEFA Champions League și UEFA Europa League (sezoanele 2018-2019, 2019-2020 și 2020-2021), procesul de vânzare a drepturilor de difuzare este realizat separat pentru fiecare teritoriu. Procesul de achiziție a drepturilor implică o invitație de a prezenta o ofertă, adresată tuturor distribuitorilor calificați.

Drepturile privind conținutul media sunt oferite pe baza unei platforme neutre. O astfel de abordare însemnă că ofertanții câștigători pot exploata drepturile pe toate platformele media, inclusiv prin televiziune, internet și dispozitive mobile, în mod liniar și la cerere. Această abordare neutră a platformei vizează asigurarea maximului de vizibilitate pentru aceste competiții, oferind în același timp flexibilitate.

Se pare ca Pro TV-ul a cam pierdut startul cu Europa League asta este se mai intampla dar se vede ca cei de la Digi sau cei de la Telekom nu se lasa unul la altul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.