Filmele Marvel date si lansari

0
29

Marvel logo

The Avengers: Age of Ultron se lansează în mai 2015, iar Ant-Man îi urmează în iulie 2015, ne pregătim pentru încă două filme cu populara echipă de supereroi. Avengers: Infinity War I va avea premiera în mai 2018, iar Avengers: Infinity War II va putea fi văzut cu începere din mai 2019.Doctor Strange a fost confirmat pentru 4 noiembrie 2016, dar Kevin Feige, liderul Marvel, a confirmat doar numele lui Scott Derrickson ca regizorul şi nu şi pe cel al lui Benedict Cumberbatch ca protagonist.

Din 6 mai 2016 vom putea vedea al treilea film cu Chris Evans în rolul Căpitanului America. Sequelul are titlul oficial: Captain America: Civil War.Al treilea film cu Thor se va lansa pe 28 iulie 2017 şi a primit titlul Thor: Ragnarok. Una dintre cele mai plăcute surprize este faptul că Tom Hiddleston se va întoarce în rolul lui Loki.Gardienii galaxiei 2 va fi lansat pe 5 mai 2017, cu zece săptămâni mai devreme decât data anunţată la Comic-Con. James Gunn va regiza, iar Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel şi Bradley Cooper au toate şansele să se întoarcă în rolurile trăsniţilor eroi puşi din nou pe salvarea galaxiei.

Black Panther se lansează pe 3 noiembrie 2017. Deşi zvonurile au comentat de ani de zile aducerea pe ecran a Panterei negre, iată că acum informaţia devine oficială. Actorul Chadwick Boseman a fost distribuit în rolul principal şi, înainte de noiembrie 2017, îl vom vedea în Captain America: Civil War, de intriga acestui film depinzând şi aventurile personale ale supereroului de origine africană.

Captain Marvel, debutul unei posibile noi francize, va fi lansat pe 6 iulie 2018. Anunţul reprezintă o surpriză de proporţii, pentru că avem de-a face cu primul film Marvel cu un personaj feminin în centrul atenţiei.Pe 2 noiembrie 2018 vom vedea Inhumans. Este al 20-lea film din Universul Cinematografic Marvel, plin de noi personaje, cu puteri noi şi deci noi efecte speciale, sursa: Cinemagia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.